Home Leasevorm Nieuws Assistance Over Carmen Lease Faq Contact Informatie En Documentatie

direct leverbaar

Polestar 2

Uniek! de nieuwe Polestar 2

 

Over Polestar

 

Polestar is een elektrisch performance merk, in gemeenschappelijk eigendom van Volvo Car Group en Zhejiang Geely Holding. Polestar profiteert van de technologische en technische synergieën met Volvo Cars en benut aanzienlijke schaalvoordelen als gevolg daarvan. Dit faciliteert het succesvol ontwerpen, ontwikkelen en produceren van elektrische auto’s onder een aparte merknaam.

 

Polestar lanceerde in 2017 de Polestar 1, een op kleine schaal geproduceerde Electric Performance Hybrid met 609 pk, 1.000 Nm en een elektrisch bereik van 124 km WLTP – het grootste bereik onder hybride auto’s. In 2019 is de Polestar 2 onthuld als de eerste volledig elektrische premium auto met een grotere oplage. In de toekomst zal de Polestar 3 aan de reeks worden toegevoegd, een volledig elektrische performance SUV.

 

 

De aandrijflijn van de Polestar 2 bestaat uit twee elektrische motoren, een op de vooras en een op de achteras. Samen leveren ze 408 pk en 660 Nm met als doel een acceleratie van 0-100 km-u in 4,7 seconden. De vierwielaandrijving zorgt tijdens actieve ritten voor een indrukwekkende stabiliteit en een solide rijgedrag onder natte of winterse omstandigheden. De vijfdeurs fastback heeft een 78kWh sterke accu voor een maximaal bereik van 470 kilometer (WLTP).

 

De Polestar 2 biedt meer dan alleen indrukwekkende specificaties. Zowel in het dagelijkse verkeer of bij langere trips bewijst hij zich als praktische gezinsauto met veel ruimte voor 5 passagiers en bagage. Belangrijk hierbij is dat de accu in de bodem is geplaatst voor een optimale benutting van de ruimte. Door de aanwezigheid van ISOFIX zijn kinderstoelen zowel voor als achter simpel en snel te bevestigen.

 

Onder de achterklep schuilt een flinke laadruimte van 405 liter. Door het ontbreken van een verbrandingsmotor is er voorin ook een bagageruimte van 35 liter. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kan ook de gedeelde achterbank (60/40) neergeklapt worden. De Polestar 2 kan bovendien nog uitgerust worden met een imperiaal die tot 75 kilo kan dragen. Hij is er ook met een elektrisch inklapbare trekhaak. Het toegestane, geremde aanhanggewicht is het hoogste binnen dit segment van elektrische auto’s, namelijk 1.500 kilo, wat genoeg is voor de meeste caravans en paardentrailers.

 

Het nieuwste model van Polestar staat bol van de interessante technologie. Het is bijvoorbeeld de eerste auto met een geïntegreerd Android-infotainmentsysteem, dat  toegang biedt tot diensten zoals Google Assistant, Google Maps en Google Playstore, eenvoudig te bedienen met geavanceerde voice control en het 11 inch grote touchscreen.

 

 

Het operational leasetarief is op basis van:

*looptijd van 60 maanden
*10.000 kilometers per jaar
*vervangend vervoer na 24 uur, verzekering en houderschapsbelasting

 

 

Wilt u meer weten over deze auto?
Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 070 218 99 49.